Dentelli klinika za dentalnu medicinu otvorili svoja vrata ;)

Dentelli klinika za dentalnu medicinu otvorili svoja vrata ;)

Dentelli klinika još nije ni službeno otvorila svoja vrata, a već tjednima su stizali upiti vezani za naše usluge, datum otvaranja i popunjavanje termina. Kada je dr. Martina Karlo odlučila zaploviti u ovu samostalnu avanturu i pokrenuti priču o klinici Dentelli u kojoj se pacijentima pristupa s potpunom predanošću, individualizirano i stručno, nismo ni sanjali da će ta ideja pobuditi takav interes javnosti. Volimo vjerovati da je upravo to dokaz da je Splitu nedostajalo mjesto na kojem se pacijenti neće osjećati samo kao broj koji je popunio termin.

Dentelli klinika za dentalnu medicinu Mall of Split

Dentelli klinika za dentalnu medicinu Mall of Split

Kako je klinika Dentelli  dobila svoje završne obrise prema nacrtima i ideji arhitektice Tanje Baldasar Duka, nabavljena je najmodernija oprema, oformio se snažan stručan tim, a zidovi su oživjeli pod olovkom sjajne Tisje Kljaković Braić, približio se trenutak kada ćemo napokon otvoriti svoja vrata i početi s radom. Odavno smo u svom kalendaru zaokružili datum 4. listopada 2019. godine i s nestrpljenjem ga očekivali.

Gosti su počeli pristizati, a čaše su se punile nazdravljajući otvorenju, prisutni su sa zanimanjem razgledavali naše prostorije, nasmiješeno se pozdravljajući u prolazu i oduševljeno fotografirajući zidove koje je oslikala Tisja. Vidjeti toliko poznatih i dragih lica na jednom mjestu, ljudi koji su s nama živjeli od prvog trenutka kada smo krenuli na ovaj put, onih koji su s nama radili i pomogli nam da dođemo do ovoga cilja i onih koji su nas bodrili čvrsto vjerujući da ćemo ostvariti ono što smo naumili – bio je neopisiv osjećaj! Kao što se svaki rođendan treba proslaviti tortom, tako smo i mi razrezali prekrasnu tortu kako bismo proslavili otvorenje jednog novog, sasvim drugačijeg dentalnog centra, jedne nove priče i ostvarenje jednog sna.

Klinika Dentelli* je otvorena i željno očekuje da vaše osmijehe i živote učini još ljepšima!

Dentelli klinika za dentalnu medicinu Mall of Split

Dentelli klinika za dentalnu medicinu Mall of Split