Kako do nas: Pogledajte Video

O nama

Dentelli* je mnogo više od stomatološke ordinacije. To je tim vrhunskih stručnjaka i istaknutih imena hrvatske dentalne medicine predanih cilju da pruže najkvalitetniju uslugu. Profesionalnost, stručnost i individualan pristup svakom pacijentu, samo su neki od postulata našega rada.

Dentelli Klinika - Dentelli O NamaKlinika za dentalnu medicinu Dentelli* je mnogo više od stomatološke ordinacije. To je ostvaren san dr. Martine Karlo da okupi tim stručnjaka koji dijele iste ciljeve – da svojim dugogodišnjim znanjem i iskustvom na raznim poljima svojim pacijentima pruže najbolju uslugu i iskrenu brigu i predanost. Individualan pristup i potpuna posvećenost svakom pacijentu, samo su neki od postulata našeg rada.

Dentelli* je nastao iz želje dr. Martine Karlo za osnutkom klinike dentalne medicine koja će odavati ugodnu atmosferu, u kojoj će pacijente dočekati srdačno i pristupačno osoblje, a koja će ujedno biti u skladu s visokim standardima. Vođena idejom da pruži individualiziran pristup svakom pacijentu, sastavila je tim stomatologa čije dugogodišnje iskustvo, usavršavanje kroz brojne edukacije i specijaliziranost ulijevaju sigurnost i povjerenje.

Kako bismo našim pacijentima zaista pružili samo najbolje, klinika je opremljena najnovijom aparaturom i tehnologijom zbog čega svojim klijentima možemo ponuditi širok dijapazon usluga kako bi sve mogli obaviti na jednom mjestu, a na te iste usluge nudimo i garanciju. S obzirom da je sigurnost naših pacijenata i djelatnika klinike apsolutni prioritet, postupak sterilizacije i dezinfekcije provodi se nakon svakog pacijenta korištenjem preciznih protokola i metoda. U ponudu smo također uvrstili i besplatan RTG te konzultacije, a plaćanje može biti i obročno.

Posebno mjesto i tretman ipak dobivaju naši najvažniji pacijenti – oni najmlađi. Za njih smo pripremili posebnu ordinaciju s odjelom čekaonice za igru kako bismo im odagnali svaki strah prije njihova ulaska u ordinaciju. Znamo koliko su strpljenje, osmijeh i razumijevanje bitni u radu s mališanima i zato nam se oni uvijek rado vraćaju.

Imamo kutak i za vaše ljubimce, ali one limene. Naša je klinika jedna od rijetkih u gradu koja može ponuditi parking mjesto gotovo pred vratima same klinike omogućavajući lakši pristup i uklanjajući potrebu za dugotrajnom potragom za parking mjestom.

Naša je misija pružiti iznimnu, visokokvalitetnu uslugu temeljenu na iskustvu, stručnosti i povjerenju te da opuštajuća atmosfera vedrog prostora, moderno uređenje i šareni dječji kutak za mališane brišu svaki strah pretvarajući vaš dolazak u ugodan doživljaj.

Liječnici

Tijekom godina rada uljepšali smo i oblikovali golemi broj osmijeha, odagnali strahove i bol, liječili djecu kroz igru i stekli povjerenje i vjernost velikog broja pacijenata, a ovo je tim koji je sve to postigao:

Dr Martina Karlo - Dentelli O Nama
Martina Karlo

dr. med. dent.

Martina Karlo je doktorica dentalne medicine s gotovo dva desetljeća iskustva stečenog radom u struci. Zahvalna na vremenu, znanju i vještinama stečenim u privatnim ordinacijama u Splitu i Zagrebu (dr. Radionov, dr. Burow, dr. Ježina, iSmile), u rujnu 2019. otvara vlastitu kliniku Dentelli.
Vođena željom i misijom da pacijentima uz potpuno individualiziran pristup pruži vrhunsku uslugu, svjesna je važnosti kontinuirane edukacije te stalnog unapređivanja znanja i stručnosti. Stekla je mnogobrojne diplome i kvalifikacije te pohađala tečajeve kao što su izrada veneers (ljuskice), udlage za škripanje i sportski štitnici, implantoprotetika, Ankylos implantološki sistem, napredni tečaj dječje stomatologije i sedacije, digital smile design, strojno liječenje zubi, NLP (neurolingvističko programiranje), ozon u stomatologiji, zoom izbjeljivanje zubi, itd.

Dr. Karlo smatra da je svaki zub svakog čovjeka apsolutno različit i “priča neku svoju priču“ zbog čega ni jedan dan u svijetu stomatologije nije i ne može biti dosadan. Osjeća se privilegiranom jer može raditi posao u kojem zaista uživa i koji istinski voli.

Dr Nikolina Bubalović Maretić - Dentelli O Nama
Nikolina Bubalović Maretić

dr. med. dent.

U svom višegodišnjem kliničkom radu neprestano se usavršava, a poseban interes pridaje estetskoj dentalnoj medicini. Klijentima pristupa individualno, stručno i profesionalno.

Dr Ivica Pelivan - Dentelli O Nama
Ivica Pelivan

dr. med. dent. spec. protetike

Uže područje interesa su mu implanto-protetsko zbrinjavanje složenih slučajeva, estetska i funkcijska protetska rješenja u svakodnevnoj praksi kao i protetska rehabilitacija pacijenata s bruksizmom i temporomandibularnim poremećajima.

Dr Marija Milić - Dentelli O Nama
Marija Milić

dr. med. spec. dermatologije

Marija Milić je doktorica medicine, specijalizantica dermatologije i venerologije. U težnji da pacijentima uljepša život i olakša tegobe usmjerila je svoje obrazovanje i specijalizaciju ka tretmanima koji će ukloniti ili ublažiti fizičke nepravilnosti.
Upravo to je razlog zbog kojeg je stekla certifikate za apliciranje hijaluronskih fillera, Botoxa, PRP-a te injekcijskih mezoterapija. Dr. Milić također izvodi i estetske tretmane podizanja kapaka i uklanjanja dobroćudnih promjena kože Plasmage uređajem.

Dr Gordana Paić Karega - Dentelli O Nama
Gordana Paić Karega

dr. med. dent. spec. ortodoncije

U ortodonciji prati i implementira nove tehnologije u svakodnevnom radu, pristupajući svakom pacijentu individualno, a posebno voli raditi s djecom i mladima.

Dr Mirjana Labović - Dentelli O Nama
Mirjana Labović

dr. med. dent.

Vedra i nasmijana, naša Dr. Mirjana donosi pozitivu i profesionalnost.

Dr med dent Matea Milardović - Dentelli O Nama
Matea Milardović

dr. med. dent.

Doktorica Matea je došla u našu kliniku sa fokusom u radu s djecom. Pedodoncija ili dječja stomatologija je nešto čemu pristupa sa posebnom pažnjom, a kombinacijom priče, NLP-a i raznim tehnikama pridobiva povjerenje i pažnju djece, a svojim znanjem informira roditelje.

Dr med dent Katarina Eranović - Dentelli O Nama
Katarina Eranović

dr. med. dent.

Doktorica Katarina je naša najmlađa doktorica i  posljednji član naše zubarske obitelji, a pridružila nam se kao glavna doktorica za profilaksu i izbjeljivanje.

Dentalni asistenti

Kaže se da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, ali mi bismo rekli da uz svakog uspješnog stomatologa stoji asistent. Ovo je ekipa koja daje svoj veliki doprinos našem radu, naš oslonac:

Dentalni Tehničar Maja Vuković - Dentelli O Nama
Maja Vuković

dentalni tehničar

Dentalni Asistent Jelena Marunica - Dentelli O Nama
Jelena Marunica

dentalni asistent

Dentalni Asistent Noa Grgić - Dentelli O Nama
Noa Grgić

dentalni asistent

Dentalni Asistent Monika Radovčić - Dentelli O Nama
Monika Radovčić

dentalni asistent

Dentalni Asistent Frank Incze - Dentelli O Nama
Frank Incze

dentalni asistent

Dentalni Higijeničar Ana Marija Barać - Dentelli O Nama
Ana Marija Barać

dentalni higijeničar

Jelena Kulić - Dentelli O Nama
Jelena Kulić

dentalni asistent

Bruna Krnić - Dentelli O Nama
Bruna Krnić

operativna podrška

Administracija i poslovanje

Svaka organizacija treba imati sjajnu podršku koja će voditi i slagati kockice poslovanja kako bi ono teklo besprijekorno. Uvijek s osmijehom i vedrog raspoloženja već na samom ulazu dočekat će vas:

Front Desk Ojdana Squiccimarro - Dentelli O Nama
Ojdana Squiccimarro

front desk/recepcija

Front Desk Mirta Prkić - Dentelli O Nama
Mirta Prkić

front desk/recepcija

Front Desk Katica Jurišić - Dentelli O Nama
Katica Jurišić

front desk/recepcija

Front Desk Srđana Benić - Dentelli O Nama
Srđana Benić

front desk/recepcija