Dentelli Great Gatsby Party – Retro Večer iz Doba Prohibicije

Dentelli Great Gatsby Party Naslovnica

Dentelli Great Gatsby Party – Retro Večer iz Doba Prohibicije

Još jedan bezvremenski klasik je iza nas, ovoga puta Dentelli terasa je otišla u doba prohibicije, Jazz-a i Great Gatsby-a

Dentelli Great Gatsby party je ideja koja je nastala skupa sa Dentelli Fashion Show-om, htjeli smo prirediti zabavu za svoje klijente i prijatelje i skupa proslaviti ostvarenje naše verzije Američkog sna, Dentelli klinike i naše sretne obitelji.

Dentelli Great Gatsby Party Team Dentelli

Kako je makinja šta sama trče došla u Split

Nakon prošle zabave znali smo da trebamo malo pojednostavniti program pa je Joško Radić sa portala i TV emisije AutoMotoVision (automotovision.hr) pripremio kratku prezentaciju o povijesti automobilizma u Splitu i objasnio kako su ljudi prvi put reagirali kada su vidjeli automobil u Splitu. Predstavljene su i stare fotografije iz privatnih arhiva koje možete pogledati u njegovoj knjizi “Makinja šta sama trče”.

Dentelli Great Gatsby Party Prezentacija Joke Radić

Jedna zanimljivost iz knjige je da je upravo 1907. Godine zubar dr. Nikola Gljivović kupio jedan od prva dva automobile u Splitu, očito da se automobili i zubari u Splitu vole još od samih početaka.

Dentelli Wall of Fame iz 1920-ih godina

Event je počeo okupljanjem i fotografiranjem u garaži sa odabrana 2 old-timera iz 30-ih godina. Morris Minor i Fiat Balila koji su pružili izvrsnu pozadinu koju su svi odlučili što bolje iskoristiti i stvoriti bezvremenske uspomene upravo u stilu Dentelli Gatsby Party-a. Ovakav Wall of Fame sigurno još niste vidjeli.

Dentelli Great Gatsby Party Wall of Fame

Baš kao i u stilu Great Gatsby-a i u duhu prošlog stoljeća, sa svim rekvizitama naše drage gošće i gosti su dolazili odjeveni u damske i gospodske kombinacije, sa cigaršpicima, perjanicama, šeširima i odijelima. Odmah smo znali da su svi željni odlične atmosfere na terasi.

Dentelli Great Gatsby Party Flapper Moda

 

Druženje je počelo uz par zalogaja i koju čašu punča koji se servirao baš kao i u “filmovima”. Piće večeri je bilo Gin u raznim varijantama za što su se pobrinuli naši partneri iz restorana Zrno Soli koji su još jednom oduševili sve prisutne sa kombinacijama hrane i pića iz Jazz ere.

Dentelli Great Gatsby Party Flapper Djevojke

Večernji program se sastojao samo od prezentacije, a gosti su jedva dočekali zaplesati i zapjevati na plesnom podiju, kojeg je DJ Matthew Bee sa svojom playlistom proveo kroz još jedno vremensko putovanje. Kako je Dentelli Great Gatsby party prošao kroz taj period i sletio upravo na našu terasu pogledajte u fotogaleriji na linku.

Dentelli Great Gatsby Party DJ Matthew Bee

Prijavite se na našu aplikaciju, newsletter i videozapise na društvenim mrežama!

Pročitajte više o nama ovdje.

Rezervirajte svoj termin ovdje. 

Preuzmite Dentelli App

iOSAndroid