Dentelli Fashion Show – Večer mode i blistavih osmijeha na terasi Dentelli klinike

Dentelli Fashion Show Afterparty (3)

Dentelli Fashion Show – Večer mode i blistavih osmijeha na terasi Dentelli klinike

Katarina Mamić, Elena Dizdar, Lućana Mirko, Diana Radan, Ana Usmiani i Dora Vukušić prošetale su pistom u najnovijoj kolekciji kreativnog vizionara, dizajnera Igora Djuge

Da, organizirali smo modnu reviju i da, bilo nam je odlično. 

Sve je počelo kad smo razmišljali kako se zahvaliti našim klijenticama na ukazanom povjerenju. 

˝Napravili ste od mene supermodela˝ – čuli smo nebrojeno puta pa smo odlučili – zašto ne bismo pokazali naše klijentice u ulozi supermodela zajedno s najboljim hrvatskim manekenkama? 

Ideju smo predložili našem prijatelju i vjernom klijentu Igoru Djugi koji je odlučio za nas izdvojiti svoju novu kolekciju. I tako je počela je organizacija prvog od tri ljetna eventa koja imamo u planu za vas. 

Sve je počelo okupljanjem na Dentellli terasi Mall of Split u 19:00 h. Nakon svih mjera i karantena u protekloj godini, naši gosti željni dobre zabave stigli su prelijepo dotjerani u izvrsnom raspoloženju. Odmah na ulazu dočekali smo sve naše uzvanike slikanjem za ˝Wall of Fame˝

Događanju su prisustvovale brojne poznate osobe iz javnog života među ostalima poznate hrvatske influencerice Ivana Mišković, Barbara Kurtović i Renata Lovrinčević , kao i posebno primijećena Albina. 

Druženje je počelo uz par zalogaja i koju čašicu te atmosferu koju je pružao DJ Matthew Bee. Ugođaj je upotpunio prekrasni zalazak sunca, a mi se družili željno iščekujući početak programa. 

Večernji program je otvorio simpatični Francuz Guy Pardillos koji je izveo par trikova. Stand up komičari Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ante Travizi i Tomislav Primorac iz ˝Splicke scene˝ do suza su nasmijali publiku svojim komentarima i anegdotama. Kraj tog dijela programa začinila je Željana Bilić (takozvana ˝prva dama cigara˝) iz Cigar Club Mareva, koji su uzvanicima dijelili cigare. 

˝Ali pravi spektakl nastao je su hrvatske manekenke – uključujući aktualnu Miss Hrvatske, Katarinu Mamić – prošetale pistom Dentelli terase u najnovijoj kolekciji kreativnog vizionara i zasigurno jednog od najtalentiranijeg hrvatskih dizajnera Igora Djuge. 

Dr Martina Karlo i Igor Djuga Designer - Dentelli Fashion Show

Uz Katarinu, haljine su nosile i Elena Dizdar, Lućana Mirko, Diana Radan, Ana Usmiani te Dora Vukušić. Dizajner je predstavio svoju kolekciju samo za odabrane goste Dentelli Fashion Show-a, a posebne gošće večeri su bile Dentelli klijentice koje su uz predivnu odjeću Igora Djuge pokazale i svoj najnoviji adut – prekrasni osmijeh. ˝ – piše 24 sata 

Uz prekrasne modele, naše klijentice su se odlično snašle u svojoj novoj ulozi, a i mi smo s ponosom gledali rezultate našeg rada i truda. 

Za make-up tijekom večeri zaslužan je Callegari team, a za frizure, frizerski saloni Institut Split i La bonita Brač. 

Domaćini iz Dentelli Klinike zahvalili su se svim gostima – ˝prava sreća dolazi od usrećivanja drugih˝ rekla je naša doktorica Martina Karlo. 

Dentelli Fashion Show - Entertainment (7)

Dr. Martina Karlo drži govor

Večer je zaključio šarmantni DJ Matthew Bee iz agencije Cosmic Production, a uzvanici Dentelli poliklinike preuzeli su plesni podij. 

Organizacija ovakvog događaja zahtijevala je razinu predanosti i organizacije koju nismo ni sami mogli predvidjeti, ali osmjeh svih prisutnih bio nam je pokazatelj da se sve isplatilo. Hvala Vam što ste učinili večer prekrasnom i vidimo se na Great Gatsby Eventu 29. Srpnja! 

Dentelli klinika posebno zahvaljuje našim dragim sponzorima: 

 

Mall of Split

Styria Group

Zrno Soli 

 Novodent

Medika

 Merkur Osiguranje